menu
Vyhledat

Odborná zahraniční exkurze – Londýn a jižní Anglie 2011

2. 9. – 7. 9. 2011 se studenti 3CR a 4CR zúčastnili autobusového zájezdu do Londýna jižní Anglie s cestovní kanceláří Redok Travel s.r.o. Touto exkurzí byla splněna exkurze do anglicky mluvících zemí plánovaná pro čtvrtý a třetí ročník oboru Služby cestovního ruchu a oboru Cestovní ruch.

Cílem exkurze bylo rozšíření geografických vědomostí o Velké Británii a nabytí nových o kultuře a zvyklostech tohoto národa, neboť ubytování bylo zajištěno v anglických rodinách. Žáci měli možnost sledovat práci zkušeného průvodce a práci profesionálních řidičů, což je pro jejich budoucí povolání velice přínosné. Dalším kladem exkurze bylo procvičování znalostí z anglického jazyka, a to při konverzaci s ubytovateli, dále pak v obchodech s upomínkovými předměty. Při prohlídce paláce v Brightonu a v zámku Windsoru si žáci vyslechli prohlídku v německém či anglickém jazyce prostřednictvím techniky audioguide. Studenti ochutnali i místní speciality, např. fish and chips.

Žáci se chovali velice slušně, nebyl jediný problém týkající se pozdního příchodu, nevhodného chování apod.  Náročný program byl splněn za cenu, že jsme přijížděli do rodin v pozdních večerních hodinách. Při plánovaném rozchodu žáci nakoupili suvenýry nejen sobě, ale i svým blízkým, což jim bude připomínat nádherně prožité čtyři dny v jižní Anglii a v Londýně.

S cestovní kanceláří Redok Travel s.r.o. jsme byli všichni velice spokojeni a v dalších letech opět poptáme služeb této cestovní kanceláře.

Ing.Mirka Žáková
 

Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

sekretariát: 389 822 150
ředitel: 389 822 153

info@sostrebon.cz

den otevřených dveří každý den od 8 do 14 hodin

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout