menu
Vyhledat

Příprava pokrmů studené kuchyně (07-2015)

Příprava pokrmů studené kuchyně (65-009-H)

OA, SOŠ a SOU Třeboň, pracoviště Táboritská 1064/II, nabízí za úhradu od 1. července 2015 kurz Příprava pokrmů studené kuchyně.

Popis programu
Absolvent vzdělávacího programu Příprava pokrmů studené kuchyně bude schopen zhotovovat výrobky běžné studené kuchyně i výrobky pro slavnostní příležitosti. Získá teoretické znalosti a praktické dovednosti, které jsou potřebné při přípravě pokrmů studené kuchyně.
Program je určen pro ženy i muže

Časový harmonogram kurzu: 1. červenec – 31. srpen 2015

Cena kurzu: 4000,- Kč

Kurz má 50 vyučovacích hodin a je složen z modulů: 

  • Informačně-diagnostický
  • přejímka potravinářských surovin
  • skladování a hygiena
  • volba postupů práce
  • volba a obsluha technologických zařízení
  • volba surovin
  • organizování práce v provozu a gastronomických akcích
  • příprava surovin pro výrobu jídel
  • příprava produktů běžné studené kuchyně
  • příprava a estetická úprava pokrmů pro slavnostní příležitosti.

Bližší informace najdete v letáku kurzu

 

Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

sekretariát: 389 822 150
ředitel: 389 822 153

info@sostrebon.cz

den otevřených dveří každý den od 8 do 14 hodin

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout