menu
Vyhledat

Jeseníky 2016

Koncem letošního školního roku jsme se vydali na opačný konec republiky – do Jeseníků. Odbornou exkurzi pro druhý a třetí ročník oboru Cestovní ruch zajišťovala CK Máj z Českých Budějovic.

Nejprve jsme navštívili manufakturu na výrobu ručního papíru ve Velkých Losinách, jedinou svého druhu v České republice. V odpoledních hodinách jsme se prošli po naučné stezce k Velkému mechovému jezírku v národní přírodní rezervaci Rejvíz a první den jsme završili prohlídkou Lázní Jeseník. Druhý den patřil náročnému výstupu na nejvyšší horu Moravy i českého Slezska – Praděd. Odměnou nám byly nádherné výhledy do okolí za překrásného počasí. Poslední den jsme navštívili přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé Stráně – jeden ze 7 divů Česka, opravdu úchvatná záležitost! Zbytek dne jsme věnovali městu Olomouc, ve kterém jsme si prošli historické jádro města, kam neodlučitelně patří mimo jiné i sloup Nejsvětější Trojice, který je zanesený na Seznam UNESCO.

Přesvědčili jsme se, že i Česká republika nabízí celou řadu zajímavých míst, a když se k tomu přidá po celou dobu zájezdu nádherné slunečné počasí, není co dodat.

 

Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

sekretariát: 389 822 150
ředitel: 389 822 153

info@sostrebon.cz

den otevřených dveří každý den od 8 do 14 hodin

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout